praktično!

Dosta vam je da ih stalno gubite? Ove naočare za vid su dizajnirane tako da uvek budu uz vas

0

Koliko puta dnevno vam se desi da ne možete da pronađete svoje naočare?

Naočare za vid
Naočare za vidfoto: Maksim Katiukhov / Panthermedia / Profimedia.

Takve situacije su počele toliko da vas iritiraju, jer pored toga što ih stalno negde zaturite, često se desi i ono najgore, a to je da su ručkice slomljene i da ne možete više uz pomoć štapa i kanapa da ih popravite, već morate da nabavite nove. Sve što želite je da tome već jednom dođe kraj.

 

Možete napokon da odahnete, jer su se na tržištu pojavile naočare koje ćete obožavati i nećete se više nikada odvajati od njih. One su praktične, lagane, univerzalne, stoje svakome i ono najbitnije uvek su uz vas - ULTRATANKE NAOČARE!

 

Kristallo ultratanke naočare su vrlo praktične
Kristallo ultratanke naočare su vrlo praktičnefoto: Promo

Ultratanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

 

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

 

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultratankim naočarama rešavate i taj problem!

 

Kristallo ultratanke naočare su sklopive i uvek pri ruci
Kristallo ultratanke naočare su sklopive i uvek pri rucifoto: Promo

Naručite ultratanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

 

* Dostupne dioptrije su:

  • + 1.00,
  • + 1.50,
  • + 2.00,
  • + 2.50 i
  • + 3.00.
makonda-tracker