olakšajte sebi muku

BOLNO URASTANJE NOKTIJU? Ne dozvolite da se pogorša, već rešite problem na OVAJ način!

0

Tokom zime se često dešava da nokti na nogama urastu, jer se nosi zatvorena obuća koja je uglavnom i tesna. Osim što o stopalima morate uvek da vodite računa, morate i na vreme reagovati, kako se ne bi napravio još veći problem. Sa uraslim noktima se nije lako samostalno boriti, ali ono što može da vam znatno olakša jeste OVO.

foto: Profimedia / TGPhoto / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / TGPhoto / Alamy / Alamy /

Ako vam brojne kreme, losioni i ulja koja sprečavaju urastanje noktiju i nisu naročito pomogli, vreme je da probate nešto korisnije, a da to nije operacija. Naime, postoji spravica koja izgleda kao minijaturni vadičep i koja se ustvari stavlja na nožni palac kako bi urasli nokat izvukla napolje. Pogledajte kako izgleda:

 

Alatka za urasle nokte
foto: Promo

 

Vrlo lako se upotrebljava. Sa obe strane nokta se zakače kukice. Jednom rukom se drži sredina uporišta alata i uvijanjem matice se lagano ispravlja nokat s jedne i druge strane. Postepeno se pojačava podizanje, dok bol ne prestane. Pojačavati polako dizanje svakih 10 minuta. Pola sata kasnije izvaditi noge iz vode i sačekati 15ak minuta da se noge posuše. Uklonite potom alat sa nokta i staviti medicinski pamuk ili vatu pod uglove nokta kako bi se sprečila opasnost infekcije. Menjati ih svakih par sati.

 

***Poručite ga već danas ili online OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po superpristupačnoj ceni.***

 

Alat je mali, lagan i zgodan je za poneti kada nekud putujete na duže. Spakovan je u plastičnu kutijicu, pa ga lako možete spakovati u torbicu bilo koje veličine. Iako proces vađenja uraslog nokta ne može biti prijatan, taj postupak je sa ovom spravicom gotovo potpuno bezbolan.

 

***Poručite ga već danas ili online OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po superpristupačnoj ceni.***

makonda-tracker