mršavljenje

Ispovest muškarca koji je izgubio kilograme i dobio samopouzdanje: Bilo mi je teško da ostanem dosledan zdravoj ishrani

0

Uvek mi je bilo teško da ostanem dosledan kada je u pitanju zdrava hrana. Stalno sam išao od „Želim da izgledam dobro i da smršam“ do „Jednom se živi, jedi šta hoćeš!“

foto: Profimedia / Federico Caputo / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / Federico Caputo / Alamy / Alamy /

Green Fit biljne kapi su mi pomogle da pronađem balans između te dve krajnosti, i na kraju sam uspeo da postignem svoje zdrave ciljeve dok i dalje povremeno uživam u manje zdravoj hrani koju volim.

 

Nakon samo par meseci korišćenja Green Fit biljnih kapi i poštovanja svih saveta koje su mi dali vezanih za ishranu, vežbanje i unošenje dosta vode, sada imam zdrave navike i znam kako da ostanem srećan i zdrav i kako da se osećam dobro u sopstvenom telu. Takođe znam da su ove promene trajne, a ne samo još jedna u nizu modernih dijeta ili trikova za brzo mršavljenje. To su mikro promene na dnevnom nivou koje su održive na duge staze.

 

Veoma sam zahvalan, ne samo na postignutim ciljevima u izgubljenim kilogramima, već i na osećanju uspeha i ponovo stečenom samopouzdanju.

 

Ideja o gubitku težine može biti strašna, a ideja o trajnim promenama u svom načinu života je još strašnija. Ali Green Fit mi je pomogao da napravim te promene u svom životu, malo po malo, i zbog toga sam mnogo srećniji, zdraviji i samouvereniji.

 

 

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

 

Green fit
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

 

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 

 

 

 

makonda-tracker