povoljno

Ovo je najbolji oblik naočara: Praktične su, uvek uz vas i odgovaraju svima

0

Uhvatili ste sebe da imate česte glavobolje, da vam je vid dosta mutniji i, pre svega, dosta naprežete oči kada želite nešto da pročitate?

foto: Kairi Aun / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Kairi Aun / Alamy / Alamy / Profimedia

Nemojte pomisliti odmah na najgore, jer to su prvi znaci da ste možda došli u situaciju da su vam potrebne naočare. Sve što je potrebno jeste da zakažete pregled kod očnog lekara da utvrdite koja je vaša dioptrija i da pronađete odgovarajuće naočare. Napokon su se na tržištu pojavile naočare koje ćete odmah poželeti da posedujete, jer su one pre svega praktične, lagane i uvek uz vas - a to su ULTRATANKE NAOČARE!

 

Kristallo naočare
foto: Promo

Ultratanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

 

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

 

Kristallo naočare
foto: Promo

Naručite ultratanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

 

* Dostupne dioptrije su:

+ 1.00,

+ 1.50,

+ 2.00,

+ 2.50 i

+ 3.00.

makonda-tracker