zaštite zdravlje

Zaštita od ZAGAĐENJA, PESTICIDA, VIRUSA I BAKTERIJA: Potrebna vam je ZELENA MASKA za očuvanje zdravlja!

0

Zdravlje je uvek na prvom mestu! Radi očuvanja dobrog zdravlja potrebno je zaštiti se od zagađenja, isparenja, virusa i bakterija. Pogotovo je važno za poljoprivrednike koji mogu biti u dodiru sa štetnim materijama. Zato je neophodno imati adekvatnu zaštitu – a u tome vam može pomoći Zelena maska!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

„Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

Neškodljiva je i, pored toga što štiti od virusa i bakterija, od velike je pomoći pri prskanju voća i čuvanju bronhija od prašine i sitnih čestica. Višekratna je, pa tako uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom. Garancija na masku iznosi 3 godine.

 

Zelena maska
foto: Promo

 

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji.

 

Zelena maska
foto: Promo

 

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

 

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

makonda-tracker