efikasno

Za prekomerno znojenje postoji rešenje: Recite zbogom neprijatnim mirisima i uživajte u svakodnevnim aktivnostima

0

Skoro svi jedva čekaju letnji period kako bi uživali u čarima ovog godišnjeg doba, ali ima i onih koji koji se bore sa prekomernim znojenjem i često izbegavaju dodatne aktivnosti i druženja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vrućina ne prija svima, a oni koji se muče sa hiperhidrozom i neprijatnim mirisima mogu biti još pod većim stresom. Kako bi izbegli neprijatnosti i vratili se normalnom funkcionisanju, postoji rešenje koje će vam pomoći u borbi sa ovom tegobom. Predstavljamo vam Perspi Guard sprej!

 

Uvezen iz Engleske, klinički odobren Perspi Guard sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

 

Perspi Guard sprej
foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen ženama i muškarcima svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker