efikasno

Od borbe s viškom kilograma bila je psihički iscrpljena: Ispovest žene koja je iz korena promenila svoj život

0

Jedna devojka rešila je da podeli svoju priču o borbi za lepši izgled, samopouzdanje i, što je najvažnije, zdravlje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

“To je trajalo oko godinu i po dana, sve dok nisam počela da se stidim svog izgleda. Pokušavala sam da smršam početkom 2018. godine vodeći računa da napravim 10.000 koraka dnevno, da pijem najmanje 3l vode i ograničavam unos „loše hrane“ – ali kada ovo sve radiš zbog manjka samopouzdanja, bude izuzetno iscrpljujuće. Izgubila sam nešto kilograma, ali sam u potpunosti poremetila svoj odnos sa sopstvenim telom. Svaki dan bih se vagala i kilogram gore ili dole bi mi određivao raspoloženje i kako sam se osećala i odnosila prema samoj sebi.

 

Kao rezultat toga, prestala sam da jedem napolju sa prijateljima. Otišla sam toliko daleko da sam čak odbila dezert na sopstvenom venčanju u decembru 2018! U tom trenutku sam shvatila da je dosta.

 

Odmah nakon venčanja, rekla sam sebi da ne želim tako da živim ceo svoj život – sputavajući se i vagajući se svaki dan. Bila sam umorna od borbe sa svojim telom.

 

Zatim sam na internetu naišla na Green Fit biljne kapi. Pregledajući slike transformacija zadovoljnih korisnika, našla sam se više opčinjena naslovima i tekstovima nego samim fotografijama. Svidelo mi se kako su ljudi govorili o tome kako su se osećali bolje i koje su fizičke prednosti doživeli kada su počeli da piju ove kapi. To je bio trenutak kada sam odlučila da je vreme za promene.

 

Kupila sam i ja jedan set ovih kapi i počela da ih pijem prema uputstvu. U početku mi se dešavalo da zaboravim da ih popijem, ali kako sam osetila i ja one pozitivne rezultate o kojima su drugi govorili (redovna stolica, izbacivanje vode i sl.) brzo su Green Fit kapi postale nezaobilazni deo mog dana.

 

Fizičke promene su vrlo brzo postale vidljive, ali za mentalne je bilo potrebno neko vreme. Postepeno sam prihvatala ponovo svoje telo i ponovo učila da volim sebe takvu kakva sam i spolja i izunutra. Efekat Green Fit biljnih kapi je bio neverovatan! Osećala sam se dobro jer sam činila nešto dobro za sebe, a najbolja stvar je što su rezultati trajni. Izgubljeni kilogrami se ne vraćaju!” - na kraju razgovora kaže Nikolina.

 

 

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne

težine.

 

Green fit
foto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

 

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green Fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker