efikasno

Za 18 meseci smršao je 56 kg: Nakon višedecenijske borbe i neuspelih pokušaja, OVO mu je pomoglo

0

K. G. (31), lekar, godinama se borio sa poremećajem ishrane. Više od jedne decenije imao je višak kilograma, a u “najboljem” izdanju njegova kućna vaga je pokazivala čak 138 kilograma.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

“Dijagnostikovan mi je visok krvni pritisak, odnosno hipertenzija, visok holesterol, masna jetra i apneja, između ostalog”, rekao je G. “Znao sam da je sve ovo posledica mojih loših navika u ishrani, ali jednostavno nisam mogao da prestanem”.

 

Sve je bilo još strašnije jer on, kao lekar, treba da bude primer svojim pacijentima, a bio je upravo suprotno od toga.

 

Kada je njegovoj sestri dijagnostikovan terminalni rak, doživeo je to kao šamar otrežnjenja i opomenu da mu fizičko zdravlje mora biti prioritet.

 

“Ono kroz šta je prolazila moja sestra nije bio njen izbor”, rekao je, “a ono što sam ja sebi radio, jeste”.

 

Izbacivši svu nezdravu hranu i zamenivši je ishranom bogatom voćem, povrćem, orasima i proteinima, G. je počeo lagano da gubi na kilogramima, ali je želeo brže rezultate i krenuo je da istražuje po internetu. Saznao je za Green Fit biljne kapi i rešio da pokuša i njih da uključi u svakodnevnu upotrebu. Nakon 18 meseci disciplinovanog pridržavanja uputstva, G. je smršao čak 56 kilograma!

 

 

Prezadovoljan je i stalno govori kako je sada lekar za primer i da se konačno i sam pridržava saveta koje je davao svojim pacijentima.

 

“Najbolji savet koji mogu dati ljudima koji žele da smršaju jeste da pronađu motivaciju za promenu”, rekao je on. “ Za mene je to bila strašna bolest koja je zadesila moju sestru i borba kroz koju je ona prolazila jer je želela da bude tu za svoju decu, ali to može biti bilo šta. Bitno je da volite sebe i posvetite se brizi o svom zdravlju”.

 

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

 

 

Green Fit
foto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

 

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green Fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker