efikasno

PERSPI GUARD pruža potpunu zaštitu: Evo kako sprečiti prekomerno znojenje i neprijatne mirise

0

Kod osoba koje boluju od prekomernog znojenja koža je podložnija brojnim bakterijskim i gljivičnim infekcijama, kao i čestim alergijskim reakcijama i prehladama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Na tržištu postoji nekoliko proizvoda sa različitim stepenom efikasnosti i pogodnosti. Većina je stvorena sa visokim procentom aktivnih sastojaka koji mogu biti abrazivni za kožu i zbog toga neupotrebljivi za mnoge.

 

Međutim, Perspi Guard sprej sa maksimalnom snagom protiv znojenja je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

 

perspi guard
foto: Promo

Način upotrebe:

 

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprejom 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

Da li Perspi Guard ima neželjena dejstva?

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.

 

Koja je razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata?

 

Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu.

 

Koja je razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

 

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

 

Izborite se sa ovim problemom i uživajte u toplim, sunčanim danima bez brige!

Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.200 rsd.

 

 

makonda-tracker