korisno!

SMRZAVAJU vam se noge? Ovo je nešto što će ih utopliti, a NISU vunene čarape niti lekovi!

0

Loša cirkulacija u nogama može da bude vrlo neprijatna, da vas iritira osećaj što ne možete da ugrejete noge čime god da pokušate, da vam se suši koža na stopalima i svrbi vas. 

foto: PROMO
foto: PROMO

Vunene čarape nisu loša ideja, ali su one suviše debele da biste sa njima na nogama uspeli da obujete cipele koje inače nosite. Šta onda raditi, a da to nisu tablete, kreme i gelovi? Pogledajte OVDE!

 

Ako niste do sada čuli za ALU SOX, sad je pravi momenat da ih probate – čarape sa nitima aluminijuma! Potpuno drugačije čarape u odnosu na one vunene na koje ste navikli kada vam je hladno po nogama. Jer one ne greju debljinom, već svojim sastavom. Naročito su preporučljive za DIJABETIČARE koji imaju problema sa stopalima zbog vrlo loše periferne cirkulacije. One ne samo da poboljšavaju cirkulaciju, već i

 

  • Čine da koža sačuva svoju neophodnu vlažnost
  • Ubrzavaju zarastanje rana na stopalima i sprečavaju pojavu žuljeva, kurjih očiju, kožnih infekcija, ali i urastanje noktiju
  • Prijatne su za nošenje i ne žuljaju ni u obući

 

***Sada ALU SOX čarape možete da poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po sniženoj ceni od 1.990 rsd!***

 

hangar
foto: PROMO

Veličina čarapa je univerzalna (elastične su i meke) i mogu da ih nose i muškarci i žene. Nije ograničeno koliko dugo smete da ih nosite, jer nemaju nikakve negativne efekte.

 

***ALU SOX možete da poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po sniženoj ceni od 1.990 rsd!***

makonda-tracker