MOĆ PRIRODE

Popravlja KRVNU sliku i služi kao preventiva najtežim bolestima: 2 moćna ELIKSIRA zdravlja su pred vama

0

Za pripremu će biti potrebno nekoliko namirnica koje su veoma dostupne svakom čoveku, a donose mnogobrojne benefite po zdravlje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vreme globalne pandemije, gripova, prehlada i bakterijskih infekcija je u toku, a svedoci smo i sve većeg broja građana koji se suočavaju sa opakim ćelijskim mutacijama koje dovode do tumora i maligniteta.

 

S obzirom na sve nepovoljne okolnosti koje nas okružuju, poput aerozagađenja, prekomernog sedenja i ishrane zasićenim masnoćama, možemo dodatno preduprediti razvoj zdravstvenih teboga, poptuno nesvesno.

 

Jesenji dani su pravo vreme da učinimo nešto kvalitetno za naš organizam, a mi vam predlaženo dva narodna recepta stara više od pet decenija koja mogu sprečiti pad imuniteta, lošu krvnu sliku i sprečiti moguću pojavu najtežnih bolesti.

 

Med
foto: Profimedia

1. Sirup za imunitet i krvnu sliku

 

kašičica polena

kašika bagremovog meda

2 dl vode

 

Priprema:

 

U 2 dl voda dodajte polen, ostavite da prenoći, a potom dodajte i kašičicu meda, dobro promešajte drvenom špatulicom i popijte na prazan želudac. Ovaj prirodni suplement u kontinuitetu koristite desetak dana, a onda napravite pauzu od sedam dana.

 

2. Prevencija tumorskih promena

 

10 koštica kajsije

10 koštica šljive

10 koštica breskve

10 koštica jabuke

 

Priprema:

 

Organske koštice ostaviti dvadeset dana da se dobro osuše, a nakon toga i dobro usitnite izvadite srce (sadržaj) i pomešajte sa lipovim medom. Ovaj eliksir možete konzumirati jednom dnevno između obroka.

 

Koštice kajsije
foto: Profimedia, Madeleine Steinbach / Alamy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker