Neke od namirnica biste mogli da probate i vi
Cela svetska javnost, ne samo na britanskom ostrvu, prati svaki korak kraljevske porodice, pogotovo sad kada su se princ i Megan Markl odvojili i otišli da žive u Ameriku.
Sve što je vezano za kraljevsku porodicu budi veliko interesovanje, pa i to šta jedu, kad jedu i kako to da su obe kraljevske snajke veoma zgodne, sa perfektnom linijom i pored porođaja.
Prinčevi Vilijam i Hari kao dečacu su voleli brzu hranu, a majka Dijana je vodila brigu o zdravoj ishrani, ali je govorila i da je vrlo važno da mali prinčevi budu kao i svi ostali dečaci, pa su tako često išli na obroke u restorane brze hrane.
Kejt voli nove ukuse
Kejt Midlton voli klasičnu hranu, jela sa karijem, koje voli da jede i da sama sprema. Pre nego što se udala pridržavala se ishrane bogate proteinima, sa malo ugljenih hidrata. Posle rođenja ćerke Šarlote, Kejt sve više jede povrće i voće, lubenice, goji bobice, bademovo mleko, ne samo zbog ukusa već i zbog skidanja viška kilograma.
Na putovanjima voli da proba nova jela, a kad je kod kuće nikad ne preskače popodnevni čaj, najradije s biskvitnom od džemaili sočnim biskvitom s karamel prelivomevom.
Princ Džordž voli testeninu i picu, a Šarlot obožava masline.
Kraljica Elizabeta Druga svaki dan doručkuje isto - kukuruzne pahuljice, kajgana s dimljenim lososom i rendanim tartufima, i čaj s keksom.
Obožava mango, a pre ručka kraljica popije aperitiv, a najčešće ruča ribu i povrće. Namirnice sa skrobom ne jede skoro nikada.
Popodne jede sendviče, a posluga mora da ukloni koricu sa hleba. Sendvić se namaže maslacem, dodati tunjevine, majonez i tanko narezan krastavca uz malo sveže mlevenog bibera. Večera je slična ručku, povrće i riba ili meso, koje mora da bude dobro pečeno. Pije martini, a kraljica voli tamnu čokoladu. Nakon deserta sledi šampanjac, četvrto i poslednje kraljičino pićence u danu.
Princ Čarls za doručak obavezno jede jaje kuvano tačno četiri minute, kao i šolju čaja s mlekom i medom. Voli raznorazne sireve, obavezno domaće, a trudi se da jede organsku hranu.