rešite se glavobolje

TRIKOVI ZLATA VREDNI: Evo kako da NAJLAKŠE i najbrže izlečite MAMURLUK

0

Ako ste se za ovaj doček družili sa čašicom, dobro je znati šta će vas podići dan posle najluđe noći.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Grozna pulsirajuća glavobolja, slabost u celom telu, osećate kao da biste mogli povratiti... Sve oko vas se okreće i okreće.

 

Kako bismo vam pomogli da izbegnete klasične posledice najluđe noći donosimo vam neke od najboljih lekova za mamurluk.

 

Kokosova voda: ovo je čista tečnost koja se nalazi unutar mladog kokosa – bistar sok zelenog kokosa. Vadi se iz ploda dok meso još nije zrelo, tačnije kada je u stanju takozvanog gela. Pijenje kokosove vode takođe se dokazalo kao uspešan lek protiv mamurluka. Ono će hidrirati telo, što vam je jutro posle žurke zaista potrebno. Dokazano je da kokosova voda pomaže u mršavljenju, čisti bubrege, jača imunološki sistem te pruža prirodno čistu energiju.

Poboljšava probavu i metabolizam i uravnotežuje pH tela.

 

Jabuke: Kaže se 'jabuka na dan oteraće doktora' i to je u neku ruku istina. Ali jabuke su dobre i za mamurluk. Zato ih obavezno pripremite i označite s velikim podebljanim slovima "pojesti ujutro!"

 

Naizmenično topli i hladni tuš: Još jedan uspešan lek za mamurluk je dugo tuširanje. Naizmenično se tuširajte toplom i hladnom (ali ne baš lednom, već više hladnijom mlakom) vodom. Ponovite postupak nekoliko puta i već će vam biti bolje.

 

Kretanje: Još jedan sjajan način da biste se rešili mamurluka, je da ga ishodate. Dakle, izađite na svež vazduh i prošetajte ili se provozajte biciklom. Ovo će vam pokrenuti cirkulaciju, pa ćete se osećati osveženi.

Minerali: hrana koja sadrži mnogo minerala pomaže protiv mamurluka. Zato pokušajte pojesti voće (posebno banane i narandže), mleko... U stvari - najefektivniji recept za suzbijanje mamurluka je mešavina banana, mleka i meda.


 

 

makonda-tracker