najavljuje bioteroristički napad

"STIŽE PANDEMIJA 2": Bil Gejts upozorava na novu PRETNJU, evo kada će se ona DOGODITI prema njegovim rečima!

1

Gostujući u popularnoj emisiji "Lejt šou" osnivač "Majkrosofta" Bil Gejts najavio je novu pandemiju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema njegovim rečima nova pandemija svet bi mogla da pogodi za pet godina.

 

- Stiže "Pandemija 2". To će biti bioteroristički napad. Prema mojim procenama biće izveden negde 2025. godine - rekao je Gejts.

 

Otkako je počeo da se povlači iz uprave "Majkrosofta" Gejts je počeo da se bavi humanitarnim radom i 2000. godine je sa suprugom Melindom osnovao fondaciju koja je posvećena vakcinisanju dece u regionima u kojima dečja paraliza još nije iskorenjena, prenosi Sputnjik.
 

Gejts, čija je fondacija angažovana na pronalasku vakcine protiv korona virusa, osvrnuo se i na aktuelnu pandemiju:

 

- Zbog korona virusa živećemo ovako do leta. Ali do tog perioda biće nam potrebno čudo. Efekat vakcine možemo videti tek kasnije. Plašim se da se prava korist može videti tek za dve godine - na leto. Niko ne dobija već svi gubimo.

 

Podsetimo, Bil Gejts je mnogo pre korone upozoravao da nam dolazi nova pandemija i da nismo spremni za nju.

 

- Nova pandemija nam dolazi i umesto da se pripremimo za to kao rat, pretvaramo se da se ništa ne događa  - poručio je Gejts, ali još 2015. godine otkrivajući svoje predviđanje neposrednog zdravstvenog čudovišta koje će uskoro "uništiti planetu".

 

Najbogatiji čovek na svetu, vlasnik Majkrosofta poznat je po svojim "proročanstvima", od kojih su se mnoga obistinila. Prema njegovim rečima, za čovečanstvo sada nije najbitniji tehnološki napredak, već globalna zdravstvena pandemija koja bi mogla ubiti preko 30 miliona ljudi za šest meseci.

 

"Nismo spremni", rekao je Gejts tokom diskusije o pretnjama zdravlju koje su predstavljale vlasti Masačusets Medikal Asosijenšensa i Nju Ingland Žurnal of Medisine.

 

 

makonda-tracker