zdrav život

NIKAD SE NE RAZDVAJA OD BELOG TERMOSA: Putin je pronašao savršen napitak, koji okrepljuje čitav organizam!

0

Širi svest o prirodnim alternativama 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin na svakom pregovoru, konferenciji pored sebe ima beli termos. Nedavno je otkriveno da zapravo predsednik u njemu uvek nosi čaj, ali ne bilo kakav.

 

"Znate, ja čak ne pijem ni crni čaj. Pijem čaj od trava sa Altaja", rekao je 

 

Inače, Vladimir Putin je veliki obožavatelj altajske prirode, a neretko sa stranim zvaničnicima čak i nazdravlja svojim belim termosom.

 

Koliko su trave sa ove planine blagotvorne, najbolje svedoči činjenica da Altajske planine nazivaju zelena apoteka zemlje jer je to jedna od poslednjih oaza nezagađenog dela planete u kojoj raste retko endemsko lekovito bilje, koje po svojoj čistoći prevazilazi standarde organski uzgajanog.

 

foto: Profimedia

Smatra se da ovaj čaj od altajskih trava deluje na tonus organizma zahvaljujući bogatstvu biološki aktivnih supstanci, vitamina, kao i izraženoj podršci imunosistemu. On pojačava opštu otpornost organizma, jača imunitet, daje energiju i elan.

 

On je i odličan čistač organizma, detoksikans, a deluje i kao antioksidans, koji sprečava štetne efekte procesa oksidacije u organizmu, za koje se smatra da su jedan od uzročnika mnogih hroničnih bolesti savremenog sveta.

 

Altajski čaj, inače, sadrži čak 24 trave, poput kamilice, sibirskog bora, brusnicu, koren carske biljke, sladić. Ruski lekar otkriva koje su blagodeti nekih od tih trava.

 

 

makonda-tracker