BOLJE OD ZEOLITA

Čudesni mineral i njegove super moći: Delotvorno dejstvo olakšaće vam svakodnevnicu (FOTO)

0

Od upijanja neprijatnih mirisa i ubijanja štetnih insekata kada je reč o kućnim poslovima, pa do prave podrške ljudskom zdravlju, ovaj čudesni mineral je pravi dar prirode

 

Dodatak ishrani koji jača celo telo

Ako želite jake kosti i zglobove, onda je dijatomejska zemlja pravi izbor za vas. Velika koncentracija silicijum dioksida omogućava ovom prahu da adekvatno doprinese kao dodatak ishrani (suplement) u službi zdravlja kostiju, zglobova, tetiva i srca.

 

Filter za vodu

Dijatomejska zemlja može da pročisti čak i najfinije čestice zagađivača, što ga čini odličnim filterom vode.

 

Promeniće vaš život za 15 minuta: 3 napitka za metabolizam koji topi svaku naslagu (FOTO)

 

Abrazivni čistač

Svoju moć dijatomejska zemlja pokazuje i kao nemilosrdni čistač fleka sa zagorelih posuda za kuvanje, tiganja i šerpi, pa čak i toaletnu šolju ovaj magični prah čisti veoma lako.

 

Čuvanje hrane

Dijatomejska zemlja može da posluži i kao sredstvo za čuvanje hrane. Dodavanje dijatomejske zemlje zrnastim namirnicama (pasulj, grašak,soja…) sprečiće ih da se osuše i omogućiti im da zadrže svežinu dugo vremena.

 

Ubica buva i krpelja

Utrljavanje četkom dijatomejske zemlje u krzno vašeg kućnog ljubimca on će se osloboditi buva i krpelja. Preporučuje se držanje podalje od očiju ljubimca, jer ovaj prah može biti bolan i iritantan za čulo vida kod životinja.

 

 

makonda-tracker