sjajna ideja

NE BACAJTE HRANU: Kako da iskoristite sve namirnice koje kupite pre nego što im istekne rok?

0

Da li vam je frižider često neuredan, a brojne namirnice “izgubljene” negde na njegovom dnu i često im zbog toga istekne rok pre nego što se setite da ih upotrebite?

foto: Promo
foto: Promo

Pogledajte OVDE kako da ga bolje organizujete i da više ne bacate nepotrebno hranu.

 

Višenamenske fiokice-organizatori su savršen dodatak vašem frižideru kako biste maksimalno iskoristili prostor i održavali svežinu namirnica. Svaki organizator je dizajniran s namerom da vam olakša svakodnevnicu kada je hrana u pitanju, čineći svaki put kada otvorite frižider pravo zadovoljstvo zbog urednosti koju ove dodatne fioke obezbeđuju.

 

Sa ovim organizatorima možete iskoristiti svaki centimetar prostora u frižideru. Sve će biti lepo spakovano, uredno, bez nepotrebnog krša i “gubljenja” namirnica među gomilom drugih. Tako ćete izbeći da j

e bacate, te ćete samim tim uštedeti i novac.

 

Rupice na fiokicama omogućavaju vam da vidite sadržaj svakog organizatora bez potrebe da ih izvlačite, što vam štedi vreme kada žurite da pripremite obrok. Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

hangar
foto: Promo

 

Organizatori su napravljeni od visokokvalitetne plastike koja se lako čisti. Samo operite vodom i tečnošću s vremena na vreme i biće kao novi!

 

Fiokice su podesive, što vam omogućava da prilagodite organizatore prema veličini namirnica, čineći ih savršenim za voće, povrće, ili bilo koje druge namirnice koje želite uredno da organizujete.

 

Uz ove organizatore za frižider, vaša kuhinja će postati prostor gde vladaju red i organizacija. Naručite svoj set od 2 komada danas i transformišite svoj frižider u uređen i funkcionalan prostor! Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

hangar
foto: Promo

 

makonda-tracker