otkrila tajnu

Šta doručkuje Milena Radulović? Kombinacija ovih sastojaka daje energiju, jača imunitet i topi najupornije masne naslage

0

Mnoge žene žude za vitkim telom kakvo ima naša glumica, a evo koja je tajna njenog savršenog izgleda 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Radulović jedna je od najvitkijih glumica na domaćoj glumačkoj sceni. Ona veoma vodi računa o tome kako se hrani, a osim toga trudi se da bude i u dobroj formi, jer od nje to zahteva i glumački posao.

 

Ona je neko ko otvoreno u javnosti govori o svemu, pa i o svom načinu života. Milena je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je tako jednom prilikom sa svojim pratiocima otkrila šta je to što ona doručkuje.

 

Na fotografiji koju je okačila na Instagram vidi se njen zdrav doručak, koji je bio sačinjen od kajgane, svežeg spanaća, čeri paradajza i avokada.

 

Osim što se zdravo hrani Milena je veoma fizički aktivna. Glumica godinama praktikuje jogu, pa često možemo na njenim objavama videti da je veoma elastična i da izvodi za mnoge gotovo nemoguće pokrete.

 

Zašto je odabir namirnica Milene Radulović odličan izbor?

 

Jaja su energetska bomba, a sadrže po 7 grama proteina po komadu, zatim omega-3 masne kiseline, vitamine D, E i B12, minerale.

 

Doručak naše glumice je superzdrav i hranljiv
Doručak naše glumice je superzdrav i hranljiv foto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

 

Spanać se savršeno kombinuje sa jajima, obiluje kalcijumom, gvožđem, magnezijumom i vitaminom A, a dokazano smanjuje rizik da će doći do naglog skoka šećera u krvi i povišenog pritiska.

 

Avokado je odličan izvor nezasićenih masti i biljnih vlakana. Ne spada zvanično u superhranu bez razloga, na kraju krajeva!

 

Paradajz osim što ima obilje vitamina i minerala, često se preporučuje za konzumaciju zbog likopena. U pitanju je antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala.

 

Bonus video:

Ovih 5 namirnica su loše za zdravlje zuba 

 

makonda-tracker