POBEDILA

BOJANA BAROVIĆ BORILA SE SA VIŠKOM KILOGRAMA NAKON PRESTANKA DOJENJA: Uz ovaj jelovnik i savete, uspela je da SMRŠA!

0

Nije joj bilo lako, ali je bila motivisana i stigla je do cilja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

Doručak: ovesene pahuljice sa bananom, medom i lanenim proteinom.

 

Ručak: kuvani grašak ili punjene paprike.Večera: miks zelenih sa salata sa tunjevinom, kuvanim jajetom, kukuruzom i maslinovim uljem ili čorba.

 

SAVET: "Trudila da izbacim nepotrebne ugljene hidrate, odnosno pronalazila sam njihove zdravije alternative. Običan hleb sam zamenila ražanim ili heljdinim, a umesto testenine od belog brašna jela sam testeninu od spanaća, kurkume ili spelte".

 

SAVET: "Najveća motivacija bile su fotografije od ranije i garderoba koju volim, a koja mi više nije pristajala. Mislim da se svima dešava da se saživimo sa onim kako trenutno izgledamo do te mere da nekad i ne primetimo razliku. U današnje vreme tu su, na svu sreću, telefoni puni fotografija koje je vrlo korisno s vremena na vreme pogledati jer tek tada shvatimo gde smo bili i gde smo sada".

 

Važno: "Ne verujem u brze dijete i brzo gubljenje kilaže, još manje u izgladnjivanje koje je najgore i za zdravlje i za mršavljenje. Kada su uvede zdrava ishrana, kilogrami nestaju, ali je potrebno barem mesec dana da se vidi promena, a rezultat se uvek doživi kao jedna mala pobeda".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

 

 

 

makonda-tracker