otkriven jelovnik vojvotkinje od saseksa

NJENU FIGURU SMATRAJU IDEALNOM: Evo koja je tajna ISHRANE Megan Markl!

2

Glumica i nevesta princa Harija, Megan Markl, u svakom trenutku izgleda fenomenalno. Visoka je 171 cm, a pre trudnoće imala je samo 50 kg. Njena figura je za mnoge idealna, a evo šta je tajna!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona redovno koristi jogu ali i određenu ishranu koje se stalno pridržava. Međutim, često se počasti čašom vina i omiljenim pomfritom. Iako praktikuje zdrav način života, dopusti sebi da se malo opusti.


Megan prati zlatno pravilo pravilne ishrane: odmah nakon buđenja, pije čašu tople vode sa limunom. Pomaže telu da se probudi i napuni energijom. Ovaj standardni ritual, svakodnevno obavljaju mnoge holivudske poznate ličnosti.


Megan nikad ne zanemaruje doručak. Za ručak, ona jede salatu i malo proteina, meso, riba, roštilj bez ulja, a za večeru - pastu ili biftek sa sosom od tikvica sa niskim sadržajem kalorija.


Inače, Megan Markl voli da kuva. Čak ima i poseban recept za ovaj sos: tikvice fino seče na kockice i zagreva ih u tiganju, bez ulja. Kada su tikvice propržene i mekane koristi blender i dobija sos koji kombinuje sa svim proizvodima ili pojedinačno jede kao zasebno jelo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker