jako zdrave

Pet najpopularnijih namirnica za 2018. godinu: Ojačaće vam organizam od glave do pete (FOTO)

0

Kao i sve ostalo u današnje vreme, i određena hrana je postala trend

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čia semenke i smutiji od zelenog povrća su tako "passe"!


Baš poput trendova u kozmetici ili modi, trendovi u svetu hrane su i te kako zastupljeni i možete biti sigurni da se i u ovom departmanu zgrću ogromne količine novca, verovatno i mnogo veće od onih u prethodno pomenutim industrijama, piše Elle.rs.

 

Međutim, za razliku od trendova u svetu lepote i mode, koji s vremena na vreme umeju da budu poprilično suludi, trendovi kulinarskog sveta iz godine u godinu sve su bolji i to ni manje, ni više nego po naše zdravlje. I ne samo zdravlje, već uopšteno po organizam, izgled, liniju.

 

I taman kada čovek pomisli da ne bi moglo više, niti da bi i želeo više na kraju krajeva, moramo da se podsetimo činjenice kako živimo ipak u digitalnom dobu i kako se danas od svega traži jedna dimenzija više, a pod tom dimenzijom više prvenstveno mislimo na onu koja dobro izgleda na fotografijama - na društvenim mrežama naravno.


Ne goje i čine čuda za telo: 10 namirnica koje možete jesti bez trunke griže savesti

 

Iz tog razloga na listi najtraženijih našle su se neke zaista vrlo zanimljive namirnice.

 

1. Jestivo cveće


Ova vrsta ukusnih cvetića postala je obavezna u svim modernim restoranima koje krasi nekoliko zvezdica. Međutim, uskoro će jestivi dekor efektnih boja postati obavezan i u restoranima i kafeima u koje svakodnevno zalazimo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker