Mešamo kašikom dok se sastojci ne sjedine. Tepsiju za pečenje premažemo margarinom i prespemo smesu za patišpanj. Pečemo 15 minuta na 180 stepeni.
Pripremamo žele tako što u sud sa strane stavimo 200 mililitara soka, a u šerpu na šporetu sipamo 500 mililitara soka. Dodamo 5 kašika šećera i mešamo žicom za mućenje. U preostali sok u sudu dodamo prašak za puding.
Promešamo žicom za mučenje i dodamo u uzavreli sok u šerpu. Mešamo za vreme kuvanja. Sklonimo sa šporeta kad žele dobije potrebnu gustinu i ostavimo da se ohladi.
Spektakl za goste koji su vam posebno dragi: Palačinke sa cvećem (VIDEO)
Pripremamo beli fil tako što u šerpu na šporetu sipamo veći deo mleka, dodamo šećer i mešamo žicom za mutenje. U preostalo mleko dodamo brašno i izmutimo žicom. Uz neprekidno mešanje u uzavrelo mleko dodajemo razmekšalo brašno. Sklonimo sa šporeta kad krem dobije potrebnu gustinu i ostavimo da se ohladi.
Izvadimo ispečeni patišpanj iz rerne. Na njega nanesemo žele i rasporedimo po celoj površini. Žele bombone sitno iseckamo i nanesemo na žele.
Svaki keks potopimo u preostali sok i prekrijemo žele.
U ohlađeni krem dodamo margarin i mutimo sastojke mikserom, a potom beli fil nanesemo na keks. Sečemo tortu na parčiće, koje po želji možemo da ukrasimo polukrugovima pomorandže.