Slatkiš za sva vremena

Originalni turski recept za orijentalni slatkiš: Ovako se pravi ćeten alva

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Nebojša

26-04-2018 11:36h
Овај текст је шампион у небулози: Како ћетен алва па тахини? Бабе и жабе.
Ћетен је лан, значи ћетен алва се одбија од семенки лана а тахини је сусам.

Pera Ložač

23-06-2023 13:49h
Ovaj recept je prepisan od reči do reči. I što je naj gore sve pogrešno!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: