I grickalica i dodatak salatama

Premažite maslinovim uljem i uživajte u ukusu leta: Mediteranski krutoni

0
Ova jeftina grickalica svakoga ostavlja bez daha! Posebno je dobra ukoliko se za nju iskoriste specijalne vrste hleba, kao što je baget ili fokača...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

bajat hleb


maslinovo ulje


krupna morska so

 

Priprema:

 

Zagrejati rernu na 200 stepeni, piše Lepa i rećna. Prekriti pleh pek-papiom. Iseći tanke kriške hleba, poređati na pleh, premazati maslinovim uljem i posuti solju.

 

Pravi se brzo i topi se u ustima: Domaća pica sa belim lukom i sirom (RECEPT)

 

Peći 10 do 15 minuta dok hleb ne dobije zlatnožutu boju. Ako želite arome, premažite ivicu svake kriške presečenim čenom belog luka i / ili naprašite sitno mlevenim sušenim mediteranskim začinima.

makonda-tracker