icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Jedan od hilandarskih specijaliteta

Za sve koji žele ručak bez mesa: Jota od pasulja, kupusa i krompira

09.12.2016. 17:54h
Među raznovrsnim jelima od povrća, za sve one koji su poželeli obrok bez mesa - hilandarski kuvar predstavlja zanimljivi recept. Ispratite ga, i pripremite jelo koje će očarati sve ...... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Sanja

09-12-2016 20:03h
Jota ide sa pestom=dosta belog luka,veza persuna i dosta slanine-sve zajedno se jako sitno isecka ili stavi u procesor dok se ne napravi pasta,stavi u jelo i kuva.
Ne ide paradajz pasta,crni luk,ne ide ni brasno -gustina se dobije od raskuvanog krompira.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: