Jedan od hilandarskih specijaliteta

Za sve koji žele ručak bez mesa: Jota od pasulja, kupusa i krompira

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Sanja

09-12-2016 20:03h
Jota ide sa pestom=dosta belog luka,veza persuna i dosta slanine-sve zajedno se jako sitno isecka ili stavi u procesor dok se ne napravi pasta,stavi u jelo i kuva.
Ne ide paradajz pasta,crni luk,ne ide ni brasno -gustina se dobije od raskuvanog krompira.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: