nema ukusnijeg

Starinski recept za džem od šljiva: Manite se moderniih zavrzlama, napravite ga po bakinom receptu i nema greške

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

nada

21-07-2024 22:08h
Kuvanje đema po bakinom receptu,uzmete šljivama predugim kuvanjem,sve što valja.Drugo ja ga napravim za 40 min. ,BEZ KONZERVANSA!!!! i stoji godinu dana.Konzervansa dobijete i previše u svemu što kupite gotovo,a znamo da nije zdrav.Treće,koristite čim manje proizvoda u kojima je toliko šećer,jer šećer je najbolja hrana za rakove celice koje kruže u svačijem telu i čekaju pogodan trenutak da ga savladaju.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: