NEMA MU RAVNOG

Liči na Žerbo ali je mnogo ukusniji: Stari recept za kolač koji svaka domaćica treba da ima u svesci

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Rade

29-05-2024 20:04h
Jašta more. Srpska madjarica bre! I Gospod se u Šumadiji rodio nego još nisu otkrili.

Ana

29-05-2024 20:08h
Čemu ovo vodi? Legende o srpskom receptu. I ju,ju ju. Ne kakao, ne čokolada za kuvanje ne pavlaka u čaši. Je li zapisano staroslovenskim pismom ? A i ko bi pomislio da Madjarica dolazi iz Madjarske dok imamo legendarne srpske sveske …. Zalosno !

Milo

29-05-2024 20:23h
I u recepte mešate politiku. Ma jok, ko to kaze,ko to laze da je madjarica madjarska. Ovo je vrh!

Jovan

29-05-2024 21:41h
Legende kazu i da je ovaj novinar studirao jurnalizam a ne bajke!

Komentari

30-05-2024 07:50h
Sram vas bilo. Gde su komentari. Nas troje je poslalo i nijedan nije objavljen. Je li zbog legendarne sveske?

Jovan

30-05-2024 21:11h
Bolje je umesto 50 grama kakaoa 375 grama, a brašno nije potrebno.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: