Brzinski ručak gotov za 20 minuta, fino će zasititi celu porodicu
Nekad ostanemo bez ideja ili nam vreme ne ide na ruku, a naravno da moramo jesti ili napraviti ručak za ukućane.
Ukoliko nemate mnogo vremena za pripremu obroka, a volite pileću džigericu ovaj recept je idealan za vas.
Potrebno je:
- pola kg pileće džigerice
- 1 manja glavica luka
- mala šoljica kuvanog paradajza
- U tiganj sipajte malo ulja.
- Crni luk očistite i isecite na šnite. Potom u zagrejano ulje stavite da se luk dinsta.
- Nakon 2,3 minuta sipajte džigericu i malijte sa malo vode.
- Smanjite vatru da se dinsta na laganoj vatri.
- Posle oko 15 minuta dodajte kuvani paradajz. Promešajte. Vodite računa da vam tada ne zagori.
- S vremena na vreme okrenite parčiće džigerice da svako dobije lepu koricu.
Bonus video
( GLOSSY/Stvar ukusa )