sjajna ideja

OVAKO SE BRZO PRAVE UKUSNE SARMICE: Niko ih ne pravi bolje nego na OVAJ način!

0

Sezona zelenih sarmica je u punom jeku, a mi vam donosimo najnoviji trik koji će vaše sarmice učiniti neodoljivo ukusnim!

foto: Promo
foto: Promo

Bez obzira na to koji je vaš dosadašnji recept ili tehnika uvijanja, vreme je da otkrijete nešto novo – pogledajte OVDE!

 

Šta je Dolmer i kako radi?

 

Dolmer je revolucionarni “alat” koji će vam olakšati proces uvijanja sarmica, pita i drugih delicija! Zaboravite na nered i muku, sada je sve brzo, lako i precizno.

Evo kako se koristi:

 

1. Postavite list ili koru za pitu na platneni deo Dolmera.

2. Dodajte punjenje za sarmu ili pitu.

3. Uvijte na suprotnu stranu.

Rezultat? Savršene sarmice, jednake veličine i predivno uvijene!

 

hangar
foto: Promo

 

Ovaj genijalni alat nije samo da vam olakšava uvijanje sarmica, već i estetski sve mnogo lepše izgleda. Sve sarmice će biti jednake i izgledaće fenomenalno na vašem stolu!

 

Ne gubite više vreme - iskoristite sniženje i poručite svoj Dolmer već danas po neverovatnoj ceni! Pozovite na broj 011/6 888 999 i osigurajte svoj primerak, a možete poručiti i online OVDE.


 

Dolmer je ne samo savršen dodatak vašoj kuhinji, već i fantastičan poklon za sve ljubitelje kulinarskih avantura! Neka vaši prijatelji i voljeni uživaju u jednostavnosti pripreme sarmi kao nikad do sad. Takođe, uz pomoć ovog dolera se mogu uvijate i pite od kora, kao raznorazni suhomestanti proizvodi ako želite da ih “spakujete” u rolnice.

Ne čekajte više, poručite svoj Dolmer već danas OVDE ili na 011/6 888 999 i otkrijte koliko je zabavno uvijati sarmice na ovaj način!

makonda-tracker