mekane poput oblaka

Ukusna večera gotova za POLA SATA: Recept za MAFIN-GIBANICE koje se tope u ustima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Recept

29-04-2023 17:49h
2-3 kriške sira? A to je kolika tezina? Pakovanje kora je dobro. Ima ih od 500gr do dva kg. Kakav je ovo recept.

grozan recept

29-04-2023 21:31h
@Recept
u srbiji ne postoji VAGA
balkanci mere na solje soljice i jos koje kakve gluposti.
mrzim ali stvarno mrzim ovakve recepte

hahaha

01-05-2023 01:41h
@grozan recept
Svi americki recepti su na solje jer valjda ni ne znaju da mere na vagi a verujem da svaka kuca ima vagu.
Ovo je recept za lenje u principu sem sto treba iseckati/iscepkati kore ali je OK.

za iskusne domacice

01-05-2023 01:42h
@Recept
Ma zna se koliko sira ide na pakovanje kora od 500gr i to nije nikakva mudrost. Ako hocete da vam bude bogatija pita/gibanica, stavite vise a ako nemate, stavite manje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: