prste da poližeš

Recept za AJVAR star 200 GODINA: Ovako ga prave Leskovčani, potrebna su vam samo DVA SASTOJKA (recept korak po korak)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Srbija

15-09-2022 09:55h
U originalnom receptu od davnih dana, paprika koja se ispeče, oljušti, samelje przi se bez zejtina dok skroz voda ne ispari i bukvalno ostaje trag u šerpi. Smakne se na kraj, doda se esencija, so i to je to. Kad se napune tegle odgore se zalije zejtinom.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: