NEMA NIŠTA UKUSNIJE

DŽEM OD KAJSIJA po proverenom BAKINOM receptu: Može da se sprema i u stanu, a sve je gotovo za samo sat vremena

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

nata-pata

01-07-2022 09:50h
Previse secera za 4 kg kajsija. Ja stavim 300 g secera na 1kg voca.

Cvecka

01-07-2022 12:36h
Secer se stavlja tek na kraju kad kajsije ukuvaju jer ce , ako ga stavite odmah, dzem biti taman.

Brankica

02-07-2022 15:20h
Stavljam 200gr šećera na kg kajsija. Dodajem ga na kraju. Kuva se on mnogo duže od rečenog, jer kajsija pusti dosta soka i ako ga kuvate na laganoj vatri treba više vremena da se zgusne kao na slici. Ne dodajem želatin, ali stavim 1 konzervans na 10 kg, duplo blaže od propisanog na kesici.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: