icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

isprobajte

Za 6 minuta i sa 4 sastojka dobićete SAVRŠENSTVO: Pripemite BRZE pljeskavice sa tunjevinom za manje od 250 DINARA

Ako vam treba ukusno jelo koje će svi obožavati onda je ovaj specijalitet pravi izbor za vašu porodičnu trpezu. 

foto: Shutterstock/NoirChocolate
foto: Shutterstock/NoirChocolate

 

 

Sastojci: 

 

  • 1 jaje
  • 1 tunjevina
  • 1 manja glavica crnog luka (ili mladog luka, praziluka...)
  • malo spanaća

 

 

Priprema:

 

Pre nego što otpočnete brzu i jednostavnu pripremu, izaberite opciju da li želite da obarite spanać i onda ga dodate ili ćete ga koristiti svežeg, naravno prethodno opranog. 

 

Nakon toga u jednu posudu stavite tunjevinu, a zatim je lepo izmešajte kako bi se vezala tuna i ulje. 

 

Nakon toga u to razbijte jedno jaje i dodatje već sitno iseckan crni luk. Nastavite da mešate. 

 

Zatim satvite spanać! Vreme je da pržite vaše pljeskavice.. 

 

Na zagrejanom tiganju stavljajte pljeskavice željene veličine, preporuka je da vam mera bude supena kašika. 

 

Propržite ih sa obe strane dok ne porumene. 

 

Prijatno!