korisno

Želite JEDNOSTAVNO I PRECIZNO da MERITE sastojke? Ova kašika-vaga će vas oduševiti!

0

Često vam se dešava da vam neki recept ne uspe ili ne bude ukusan kao prethodnog puta, jer ste stavili pogrešnu količinu sastojaka. Mnogi vole odokativno da oderede količinu i hrana vam ne bude toliko slasna koliko želite.

foto: promo
foto: promo

Obične vagice za merenje podrazumevaju više isprljanih sudova, a o merenju šoljama/čašama i da ne pričamo. Zato je sada sve lakše sa kašikom koja može da izmeri sastojke – pogledajte je OVDE.

 

Ovo je najgenijalnija spravica za merenje – kašika sa vagom! Ima displej na kom se količina može prikazati u čak 4 jedinice mere. Vrlo lako se koristi: samo njom zahvatite određeni sastojak i vidite treba li još da dodate ili oduzmete. Veliki plus ove kašike je što možete da podesite da zapamti izmerenu težinu, pa ne morate pri dodavanju nove da pamtite sami, sabirate i oduzimate u glavi. Jako je precizna, tako da ćete svaki put svoje omiljeno jelo ili slatkiš moći da napravite baš kao poslednji put kada vam se najviše dopalo.

 

***Ova kašika je sada dostupna kod nas, a sada je po nižoj ceni možete kupiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

 

hangar
foto: promo

 

Kašika za merenje ne zauzima puno mesta i vrlo lako se održava: samo skinete njen gornji deo i operete ga. Može da meri težinu do čak 500g, a pored praškastih sastojaka poput brašna, njom možete da merite i tečnost.

 

***Poručite je već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

 

hangar
foto: promo

 

makonda-tracker