Kada ih medeno srce jednom probaju vaši ukućani, svaki sledeći put ćete morati da duplirate meru
Ukusna, a u isto vreme jednostavana poslastica za spremanje je sigurno medeno srce, koje ćete svi vaši ukućani obožavati obožavati.
Sastojci:
- 1,5 čaša šečera
- 1,5 čaša mleka
- 3 čaše brašna
- 1 cimet
- 1 prašak za pecivo
- čašica sode bikarbone
- 3 kašike džema
Priprema:
U posudu dodati mleko, šećer i cimet, koje je potrebno sjediniti. Zatim ravnomerno i polako dodavati brašno, prašak za pecivo i na kraju džem.
Staviti kolač u rernu i peći ga u žuvečetu dok ne porumkeni. Kada ga izvadite iz rerne, presecite ga na pola i premažite džemom, zatim vratite drugu polovinu kolača.
Odozgo stavite glazuru od čokolade.
( Glossy )