ukus i miris

Marinkova žena će vas za tren odvesti do SANTORINIJA: Slavica Rokvić damama poklanja recept za moćnu SASI vodu sa voćem

0

Ukoliko imate tegobe sa varenjem ili nadimanjem ovaj kombinacija će vam pomoći.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Supruga proslavljenog pevača narodne muzike, Marinka Rokvića - Slavica, uživa u kulinarskim poslovima, pripremi zdravih napitaka, zimnice i baštovanstvu, a svoja saznanja i talente svakodnevno deli putem društvenih mreža, dok je mnogobrojne dame pitaju za savete.

 

Jedan od poslednjih trikova Rokvićeve, za tegobe nadustosti i loše probave, jeste SASI voda, za koju je napisala recept i podelila svoje fotografije.

 

Sastojci: 

 

voda

seckani đumbir

krastavac na kolutove

listovi nane

limun na kolutove sečen

voće

 

Pomešati sastojke uveče i sutradan piti.


"A ova moja današnja kombinacija eksplozije ukusa, vitamina i boja obradovaće sve vas koji uživaju u prirodnom rashlađivanju.
Napravila sam Sasi vodu po receptu koji sam vam napisala na početku teksta. Uveče sam pojedinačno izmiksovala lubenicu, divlju borovnicu i malinu. Sipala ih u silikonske modlice pa u zamrzivač celu noć. Ujutru u Sasi vodu dodala kockice zaleđenog voća, još listića mohito nane, cvetiće lavande i domaći sok od zove ( po ukusu ). Probajte, zažmurite i udahnite duboko. Miris koji će nas tako lako opiti da ćemo na trenutak pomisliti da smo negde na nekoj predivnoj destinaciji npr. Santorini, more, pesak, sunce, belo-plava kombinacija kuća, galebovi, uske uličice, bugenvilije,…. I ovakvo putovanje blagotvorno deluje na organizam. Budni sanjajmo. Radujmo se tuđoj sreći jer tako pokazujemo da smo spremni da ugostimo sreću i u sopstvenim životima." -
napisala je Slavica.

 

Rovićevu putem Instagrama prati više od 28 hiljada ljudi, a njeni recepti postaju viralni u rekordnom roku.

 

 

 

 

 

makonda-tracker