icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

tradicionalno

MORA SE NAĆI NA DANAŠNJOJ TRPEZI: Ovo slasno jelo s juga Srbije se OBAVEZNO priprema za Đurđevdan (RECEPT)

06.05.2021. 11:58h
U susret velikom hrišćanskom prazniku, predstavljamo vam bogato i izuzetno hranljivo jelo za koje se veruje da se mora naći na đurđevdanskoj trpezi... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

sanja

06-05-2021 13:35h
Tako je primamljivo, jedva cekam da probam, samo sto ja za kuvanje koristim filtriranu vodu, i to jelim adaje jos posebniji ukus, cini mi se...

stara čukarica

06-05-2021 14:37h
Ja nisam sa juga ali pravim skoro identično ovako, samo ne s jagnjetinom jer ne volim već pileću kapamu. Šteta što ovo jelo nije više zastupljeno i što se mnoge majke ne vrate izvorno kuvanju naših baka i majki.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: