tradicionalno

MORA SE NAĆI NA DANAŠNJOJ TRPEZI: Ovo slasno jelo s juga Srbije se OBAVEZNO priprema za Đurđevdan (RECEPT)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

sanja

06-05-2021 13:35h
Tako je primamljivo, jedva cekam da probam, samo sto ja za kuvanje koristim filtriranu vodu, i to jelim adaje jos posebniji ukus, cini mi se...

stara čukarica

06-05-2021 14:37h
Ja nisam sa juga ali pravim skoro identično ovako, samo ne s jagnjetinom jer ne volim već pileću kapamu. Šteta što ovo jelo nije više zastupljeno i što se mnoge majke ne vrate izvorno kuvanju naših baka i majki.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: