Rapsodija ukusa je neodoljiva.
Kore:
5 belanaca
5 kašika šećera
100 g oraha
1 kašika brašna
I fil:
10 žumanaca
10 kašika šećera
1 1/2 kašika gustina
100 g bele čokolade
1/2 maslaca ili margarina
II fil:
2 šlaga
200 g mlevenog pečenog lešnika
100 g rendane čokolade
Priprema:
Navedene sastojke umutiti. Ispeći dve takve kore.
I fil: Umućena žumanca, šećer i gustin kuvati na pari i kada je skuvan dodati belu čokoladu. Ostaviti da se krem prohladi pa onda dodati razmekšali maslac ili margarin.
II fil: Umutiti šlag, dodati pečeni mleveni lešnik i rendanu Noisette Milka čokoladu.
Ređati sledećim redosledom: Kora - I fil - II fil - kora - I fil - II fil - šlag.
( recepti.com )