icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

oduševićete se

STARI KOSOVSKI SPECIJALITET KOJEM NEĆETE ODOLETI: Ovo je najbolji recept za tradicionalnu FILIJU s kajmakom

07.04.2020. 14:59h
Što više slojeva, to je bolji ukus!... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Georgi

08-04-2020 17:12h
To je Balkanski specijalitet. Svuda ga prave i svuda su ga pravili u proslosti. U Makedoniji se zove turi - podpeci. Na Balkanu je sve to tako. I to je normalno i u redu. Nemojte deliti. I tako dovoljno smo se podelili.

Flija

29-08-2020 12:55h
Ovo je nešto pokušano da se napravi a nije ništa. I ime je pogrešno napisano. To je fljija ili ti zrtva! Peče se kora po kora pod sačom i zato je jako naporno da se napravi zato se zena 'zrtvuje' tj muči se sa teškim sačom i vrućinom dok se ispeče. U svako albansko domaćinstvo je na stolu za svako slavlje. Ajde ne izmišljajte toplu vodu!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: