oduševićete se

STARI KOSOVSKI SPECIJALITET KOJEM NEĆETE ODOLETI: Ovo je najbolji recept za tradicionalnu FILIJU s kajmakom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Georgi

08-04-2020 17:12h
To je Balkanski specijalitet. Svuda ga prave i svuda su ga pravili u proslosti. U Makedoniji se zove turi - podpeci. Na Balkanu je sve to tako. I to je normalno i u redu. Nemojte deliti. I tako dovoljno smo se podelili.

Flija

29-08-2020 12:55h
Ovo je nešto pokušano da se napravi a nije ništa. I ime je pogrešno napisano. To je fljija ili ti zrtva! Peče se kora po kora pod sačom i zato je jako naporno da se napravi zato se zena 'zrtvuje' tj muči se sa teškim sačom i vrućinom dok se ispeče. U svako albansko domaćinstvo je na stolu za svako slavlje. Ajde ne izmišljajte toplu vodu!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: