neodoljivo

TRADICIONALNO JELO NA NEŠTO DRUGAČIJI NAČIN: Ukusan prebranac s paradajzom i paprikom (RECEPT)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

sumadija

20-12-2019 15:10h
Kakve veze ima naše tradicionalno jelo, a nije samo i naše prave ga i Makedonci i drugi, al ajd, babe nam se u grobu okreću, a napravljeno na masliovom ulju, čajem od nane, a da ne pričam o toliko belog luka, k a t a s t r o f a!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: