recept

PRAVI DESERT ZA JESENJE DANE: Iskoristite sezonu GROŽĐA za dobro poznati kolač!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

pobogu

06-09-2019 11:01h
Hocel' mi neko obajsinti koliko je to u gramima?
Manite se vasih solja i solja ..
Solja ima razlicitih velicina,a GRAM je Gram ..

pobogu

06-09-2019 11:08h
Hocel' mi neko reci koliko je to u gramima?
Mani te se tih vasih solja i solja.
Solja ima razlicitih velicina,Gram je gram .
I koliko je solja ulja?valjda ima posuda za tecnost?
Bicu zahvalna ako mi neko napise tacan recept.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: