Ovo jelo možete spremiti za 20 minuta, što je domaćicama veoma važno.
Nema ko nije zaljubljenik u jela od hrskave piletina i umaka, te smo stoga rešili da vaš sledeći ručak obogatimo ovim interesantnim receptima.
Sastojci:
500g pilećeg belog mesa
1 krem supa od pečuraka
1 kašičica senfa
1 kašičica seckanog peršuna
150g mocarele sira
3 kašike ulja
250g kisele pavlake
Priprema: Pileće belo meso iseći kockice i izlupati čekićem. U posudu staviti krem supu od pečuraka i dodati meso koje treba dobro prekriti smesom. Izmešati kiselu pavlaku, 1 kašičiu snefa i peršun. Sada meso uvaljati u ovu smesu i ređati u pleh, kada to završite stavite na meso mocarela sir i pecite 30 minuta na 200 stepeni.
Uživajte!
( Glossy.rs )