icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

probajte i uživajte

Savršeno ukusna i mekana kajgana: Jaja mogu da budu ozbiljan specijalitet (RECEPT)

10.10.2017. 22:24h
Priprema jaja je obično jedna od prvih stvari koju ljudi nauče u kuhinji, ali to ne znači da je dobro rade. O ukusima se ne raspravlja, ali postoji način na koji kajgana postaje specijalitet... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

aca

11-10-2017 23:33h
U jaja se ne dodaje sol jer ona razdvaja bjelance od zumanceta. Kada stavite da se pece onda posolite.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: