icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Beli je najvažniji sastojak

Posno jelo omiljeno i tokom mrsnih dana: Krem supa od pasulja

Podeli:

Ukoliko niste imali prilike da probate, ispratite recept i obradujte svoje telo ovom supom nezaboravnog ukusa... Inače, tajni sastojak ovog jela je sitno rendana rotkva, koja daje poseban šmek!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

100 g belog pasulja


3 velike kašike ulja


1 velika kašika brašna


1 mala glavica sitno rendanog luka


1 kašičica mlevene paprike


1 lovorov list


1 kašičica sitno rendane rotkve


biber


so

 

Priprema:

 

Pasulj potopiti da odstoji, oprati i ocediti. Pasulj i lovorov list kuvati sa malo vide dok ne bude mekan. Odvojiti dve kašike kuvanog pasulja na stranu. Ostatak zajedno sa vodom ispasirati. Dodati biber po želji. Brašno propržiti na ulju da potamni, dodati luk i mlevenu papriku.

 

7 kilograma manje za 10 dana: Letnja supa koja osvežava, ali i topi masne naslage kao od šale

 

Izmešati sa pasiranim pasuljem. Promešati, posoliti po ukusu, dodati pasulj, doliti vodu koja treba da je topla i kuvati još 10 minuta. Skinuti sa šporeta i krem supi dodati rendanu rotkvu, posle čega je supa spremna za serviranje.

Inicijalizacija u toku...