Rešite poznati neverbalni test projekcije

Dobro razmislite i izaberite sliku: Otkrijte o sebi SVE što SIGURNO do sada niste znali!

0
Pitanje glasi - koga od ljudi sa slike ne biste želeli da sretnete u mraku?

 

foto: Profimedia

Slika broj šest: Depresivac


Potiskivanje

 

Nedostatak samopouzdanja, osećaj manje vrednosti i krivice su glavni simptomi depresije. Činjenica da je ova osoba simbol averzije za vas može značiti da ste duboko depresivna osoba koja ima ove simptome pod kontrolom.

Poricanje

 

Možda ste otvorena i bezbrižna osoba. Uvek pokazujete dinamičnost, samopouzdanje i optimizam. Ponekad se, naravno, uzbudite i može vam se desiti da manifestujete distimiju (poremećaj raspoloženja) i melanholiju ("sindrom tužnog klovna"). Takođe, možete biti sumnjičavi i mrzovoljni. Vrlo je verovatno da ste zamenili svoje depresivne tendencije sa preuzimanjem uloge svačijeg psihologa, tražeći rešenja za probleme drugih ljudi.

 

Slika broj sedam: Manijak

Potiskivanje

 

Neki simptomi manije su otvorenost, preterana stimulacija, precenjivanje sebe i rasipanje novca i emocija. Ako vam ova vrsta lica izgleda odvratno, to verojatno znači da u vama postoji neka vrsta uzbuđenja koja će vas, ako se ne kontroliše, pretvoriti u fanatičnog mistika.

 

Sve je u vašoj podsvesti: Uz ovaj zanimljivi test vrlo brzo ćete otkriti svoje prioritete u životu (FOTO)​​​​​​​

Poricanje

 

Vi ste verovatno osoba koja ne želi da provocira svojim ponašanjem i prezirete buku, ekstreme i preterivanja. Vi ste primer diskretnosti, suzdržanosti i mere. Logični ste i štedljivi, uvek potpuno kontrolisanog ponašanja.

Slika broj osam: Disocijativni poremećaj identiteta

Potiskivanje

 

Ova vrsta ličnosti se izražava željom osobe da živi i bude prihvaćena kao član suprotnog pola. Ako vam ovaj mladić izgleda opasno i izopačeno, možda ste rano u svom detinjstvu potisnuli pitanje o svom polnom identitetu.

Poricanje

 

Ako je obrambeni mehanizam poricanja obavio svoj posao, vi možete imati tendenciju da nedvosmisleno potvrdite svoj biološki pol. U tom slučaju, vaše ponašanje, maniri i izgled naglašavaju da ste "pravi" muškarac ili prava žena. Ako ste muškarac, vrlo ste "mačo", a ako ste žena, uvek pokušavate da izgledate seksi i da koketirate kako bi privukli muškarce.

 

Ovaj poznati neverbalni test projekcije dizajnirao je 1935. godine slavni mađarski psihijatar Leopold Zondi, koji je svojevremeno bio poznat koliko i sami Frojd i Jang.

makonda-tracker