Susam - začin, lek i hrana

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

milorad

15-02-2013 15:29h
Prelijep članak o susamu,poučno i korisno pišete.Ja vam se iskreno zahvaljujem,nastavite tako.S poštovanjem od Milorada.

Milena Marinković

06-04-2014 11:13h
Jeste zdrav i ukusan,čula sam da je za skidanje holesterola dobro da se svako jutro pojede 1-2 kašičice susama?Može da se proba,ne šteti sigurno.

Milena Marinković

06-04-2014 11:15h
Tačno je da je ukusan,a čula sam da je za skidanje holesterola dobro ujutru pojesti po 1 kašičicu susama.

Milena Marinković

06-04-2014 11:16h
Lepo je ovo što radite.Pozdrav.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: