Kako ostaviti cigarete?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Tamara

29-01-2013 17:07h
I mene takođe zanima. Moj muž je pušač koji navodno želi da prestane ali nije hteo da gleda emisiju. Posle sam mu prepričala pa se i on zainteresovao za Zlatnu kišu. Pokušavao je da ostavi cigarete ali je imao prave krize, prolive, povraćanje, nervozu, glavobolju.. Hvala na lepom objašnjenju svega u emisiji.

Ranko

29-01-2013 09:01h
Poštovani
zanima me kako može da se dođe do nekog preparate od "Zlatne kiše" koji pomaže kod prestanka pušenja. Moja supruga je pušač i sinoćna emisija na RTS-u u kojoj su bili gosti Prim dr Petar Borović
i doktorka Plavšić je malo "pomerila". Kako nabaviti i kako se konzumira ta zlatna kiša?
Unapred zahvalan, s poštovanjem.
Možda srećni suprug...

Ljubinka

29-01-2013 21:31h
Dobra emisija, kako prestati pušiti i posledice katastrofalne, moj muž puši i prestajao po nekoliko dana pa ponovo, ja znam kako biljka zlatna kiša izgleda i kad cveta a kako je koristiti jel se kuva čaj od cveta jel je cvet otrvan u kakvim količinama.
Unapred zahvalna
pozdrav

Tatjana

31-01-2013 23:07h
Nisam gledala emisiju u kojoj je bio gost dr Borović. Uvek se nasmejem na njegovu izjavu da njegove emisije uopšte nisu gledene, jer pušači ne žele da ga slušaju, a tek nepušači nemaju rasloga za to. I stvarno je ta njegova šala i istinita, potvrdila se i u mom slučaju. Prestala sam da pušim marta 2006. godina. Ponosna sam na samu sebe i dan danas ne mogu da objasnim kako sam u tome uspela. Krenula sam na grupnu terapiju podrške kod dr Borovica od koga sam dobila neverovatnu podršku.Popila sam i jednu kutija Zybana. Još uvek nisam uspela da ubedim supruga da mi se pridruži ali ne odustajem. Veliki pozdrav dr Boroviću i podrška svim pušačima koji razmišljaju da ostave duvan. To je već prvi korak, samo napred, želja je pola uspeha. Srećno!

rasa

28-02-2013 18:44h
moja devojka ima 21 godinu radi kao med.sestra, bukvalno je pozutela od duvana, pusi kutiju lakija. pusi od 16. nepomaze nista ni price ni stetnost duvana. bukvalno se plasi da ostane bez cigara uvek ima u rezervi. tu nema pomoci droga je to

Dara Stijelja

26-02-2013 09:45h
Poštovani doktore Boroviću,da li je moguće zakazati sa Vama razgovor, neku vrsti konsultacije, vezano za problem pušenja? Ako je moguće gde i kako?

sanja

12-06-2013 06:25h
ma ja sam cudna pusacica. nekad pusim kutiju na dan, nekad 2,3 nekada ne pusim po mesec dana. pa onda purnjam danima.prvu sam zapalila sa 15
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: