Od sreće nas deli samo jedan korak

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

To sam sto sam - * Volim te najvise na svetu *

02-09-2012 09:48h
Onaj sto sve vidi i sve zna jeste medju nama!Planeta na kojoj zivimo jeste samo trunka Bozije ljubavi sto nam je nas Nebeski Otac darovao.Kaze onomad baptista Stojan : * Izmedju roditelja i dece mora da bude obostrano postovanje. * Podigavsi prema nebu par riba i par hlebova sto je imao u svojim rukama i blagoslovivsi ih,na jednom mestu Isus hrani cetiri hiljade ljudi,zena i dece,na drugom mestu Isus hrani pet hiljada ljudi,zena i dece,hraneci sve gladne i ovog trenutka.Kako cujem,tako i pisem : * Uvek cu te voleti ! * Jedno vece kada sam razgovarao sa Isusom,preko celog neba,na jedan trenutak,Bog dadne da vidim jednu ogromnu ribu,manje,vise,oko deset hiljada puta vecu nego sto je velicine obicna riba u moru.U tom jednom trenutku,videvsi tu ogromnu ribu na nebu,doziveo sam potpuno rasterecenje,ozdravljenje u vidu umne obnove,dozivljaj nadmoci i jedno novo ispunjenje,saznavsi da su sve brige sto su me mucile u tom trenutku,otisle u nepovrat na najdublje dno mora,a da niko nije uznemiren i opterecen.Posle desetak dana,razmisljajuci o toj ribi,i ne pricajuci niti jednoj osobi o tome sta sam video,zakljucio sam da je nas Nebeski Otac iz Njegovog Carstva Nebeskog sa takvom ogromnom ribom nahranio,iscelio i umno obnovio sve nas koji verujemo Boga i Hrista,sve nas koji zivimo pod ovim podnebljem,hraneci nas i sada na ovaj nacin,shvativsi da Bog isceljuje,obnavlja i hrani nasa tela i umove,nasa srca i duse nase,a da toga mnogo puta nismo svesni,kao i sada,ili nam nije dato da znamo i vidimo,ili jednostavno ne posvecujemo se Bogu onoliko koliko bi trebalo da se posvecujemo,znajuci da smo Bozija deca i Boziji narod.Blagodacu smo spaseni,i to nije od nas,nego Boziji je dar,da se niko ne pohvali!Onaj sto je nadvladao smrt i satanu,jeste Isus Hristos,Isusu slava!E sad,znajuci da je Isus ziv,Gospod je blizu;iskren i otvoren razgovor sa Isusom,malo po malo,daje svima istinu sto je potrebna da mnogo bezbriznije zivimo zivot na zemlji,i daje nam istinsko nadanje da nece doci smrt po onu osobu sto razgovara,veruje i uzdaje se u Isusa,nego Isus dolazi po takvu osobu kada dodje vreme za odlazak sa ovog sveta,i odvodi sa sobom takvu osobu u Nebo gde nema bolesti i smrti,u Nebo gde jeste vecita igra,uzivanje,mir,ljubav,bezbriznost i radovanje.Zar ovo nije nesto najdivnije,a ujedno i istinito.Sta drugo preostaje,nego da s verom i pouzdanjem u Boga i Hrista,iz ljubavi prema Bogu radimo dobra dela,znajuci da se samo dobra dela racunaju i nagradjuju.Ljubim vas,volim i pozdravljam.U potpisu : sluzitelj onog sto sve vidi i sve zna.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: