olakšajte sebi

BOLE VAS LEĐA? Ako ste od onih koji dugo sede pogledajte koje je najbolje rešenje!

0

Danas se veliki broj poslova obavlja sedeći i to nekada i duže od 8 sati radnog vremena. Osam od deset ljudi ima baš ovaj problem, pa onda strada kičma. 

foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Da li ste i vi među njima? Ako jeste, onda morate sebi da olakšate.

 

Evo kako…

 

Ako već morate da sedite većinu dana, uradite nešto da vasa leđa ne trpe veliko opterećenje, da mogu i da se odmaraju. Verujte nam, biće vam zahvalna na duže staze ako odaberete da vodite računa o njima na vreme. Jako je važno da vam monitor bude u visini očiju, da ne morate ni da naginjete glavu suviše pozadi, niti da morate da je spuštate. Pored toga, neka vam noge uvek budu makar na malom uzvišenju. A ispod leđa obavezno držite potporu.

 

Kakva je najbolja?

 

Na slici dole je potpora koju će vaša leđa obožavati! Ona je tako mekana, udobna i leđa sa njom se ne umaraju toliko od sedenja i u pravilnijem su položaju dok radite. Može da se stavi na bilo koju stolicu, fotelju, sedište u autu. Ima po sebi rupice zahvaljujući kojima se nećete znojiti više nego inače. Kičma će se odmarati, pa vas samim tim neće boleti i stvarati vam druge tegobe.

 

Ako želite da sačuvate kičmu i unapred se lišite bola i ukočenosti, još danas naručite potporu sa kuglicama za vašu stolicu po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

POTPORA ZA LEĐA
POTPORA ZA LEĐA foto: Promo

U sredini potpore se nalaze kuglice koje, kada naslonite kičmu na njih, blago masiraju leđa a ne ometaju vas u poslu. Ovakva blaga masaža je dobra kao anti-stres terapija i povećava vam produktivnost.

 

Pomozite svojim leđima i koliko danas naručite potporu sa kuglicama za vašu stolicu po SNIŽENOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

 

makonda-tracker