sačuvajte zdravlje

I VI DUGO SEDITE TOKOM DANA? Radite OVO i neće vas više boleti leđa!

0

Ako ste jedni od mnogih koji predugo vremena tokom dana provode u sedećem položaju, neophodno je da položaj u kom sedite bude pravilan kako biste izbegli bolove u leđima.

ORTOPEDSKI JASTUK PO SUPER CENI
ORTOPEDSKI JASTUK PO SUPER CENI foto: Promo

Takođe, treba da vam je udobno, a OVDE se krije tajna komfora tokom sedenja…

 

…ORTOPEDSKI JASTUK OD MEMORIJSKE PENE!

 

1. **Specijalna memorijska pena:** Napravljen od visokokvalitetne memorijske pene, ortopedski jastuk reaguje na toplotu i težinu vašeg tela, pružajući personalizovanu podršku i udobnost. Ima specijalnu memorijsku penu, te se prilagođava baš vama.

 

2. **Ergonomski dizajn:** Sa posebnim naglaskom na anatomiji tela, jastuk je dizajniran da održi pravilan položaj tokom sedenja, smanjujući pritisak na pršljenove.

 

3. **Periv pokrivač:** Jastuk ima perivu navlaku koja je jednostavna za održavanje i čišćenje. Lako se skida, lako pere i brzo suši.

 

5. **Smanjuje bol u vratu i leđima:** Redovna upotreba ovog ortopedskog jastuka može pomoći u smanjenju bolova u vratu i leđima, pružajući vam osećaj udobnosti tokom celog dana.

 

Idealan je za sve, a naročito za one koji dugo sede bilo zbog posla, bilo zbog učenja, bilo iz nekih drugih razloga. Danas se može kupiti po specijalnoj ceni ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

ORTOPEDSKI JASTUK PO SUPER CENI
ORTOPEDSKI JASTUK PO SUPER CENI foto: Promo

 

makonda-tracker